Filosofia

A la Clínica Dental Codina volem transmetre un tarannà proper, de confiança, accessible i personalitzat.

 

Ens agrada parlar de tu a tu,  sense publicitats enganyoses, i aconsellant els pacient com si fos la nostra boca.

 

Els materials utilitzats en tots els tractaments són de la millor qualitat que hi ha en el mercat, tan en la odontologia general, com per implants, pròtesis i tractaments d’ortodòncia. La nostra política, és la satisfacció de pacient i la nostra millor publicitat, són ells mateixos.

Equip mèdic

A la Clínica Dental Codina tenim professionals amb molts anys d’experiència. Amb el temps hem pogut comprovar les necessitats dels pacients i oferir-los un servei integral.

 

Comptem amb un equip de professionals estable i compromesos amb el nostre projecte.  Sempre estem amb continua formació, gaudint de la professió per poder oferir-te un gran ventall de solucions pels teus problemes bucodentals.

Serveis

A continuació trobaràs les solucions per als teus problemes bucodentals.

Odontologia general

A Clínica Dental Codina pots trobar els tractaments d’odontologia general de tota la vida, oferint el pacient el màxim confort i tranquil·litat, i sobretot proporcionant una experiència sense dolor. Els anys de confiança ens ho avalen.

Volem desmitificar la temuda visita el dentista, i oferir una experiència sense dolor.

Desprès d’una primera visita (GRATIS) on es fa una exploració general, és buscarà conjuntament quina és la solució que s’adapti a les teves necessitats.

 

RECORDA:

  •  GRATIS: 1ª visita (revisió) + RX.
  •  Pressupost sense compromís.
  • Finançament a mida.

Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que diagnostica i tracta la posició de les dents i l’oclusió.

L’ortodoncista et farà un estudi personalitzat, totalment gratuït,  on t’explicarà les diferents solucions,  juntament amb un pressupost sense compromís. 

Ortodòncia removible - dentofacial

L’ortodòncia és l’especialitat de l’odontologia que diagnostica i tracta la posició de les dents i l’oclusió. L’ortodoncista et farà un estudi personalitzat, totalment gratuït, on t’explicarà les diferents solucions, juntament amb un pressupost sense compromís.

Ortodòncia fixa

Avantatges

  • Unes dents ben alineades afavoreixen una bona masticació.
  • Unes dents ben alineades faciliten la neteja d’aquestes i per tant redueixen el risc d’aparició de càries, i millorem al nostre salut periodontal (genives sanes).
  • Milloren l’estètica facial, i augmenta l’autoestima.

 

Ortodòncia fixa amb backets

Aquesta tècnica permet col·locar les dents en la posició ideal. Oferim tan els brackets metàl·lics com els brackets estètics.

 

Ortodòncia invisalign

És l’alternativa més innovadora que hi ha en el mercat per tal d’evitar el tractament convencional amb brackets. Es tracta d’uns alineadors transparents , còmodes i gairebé imperceptibles. Es poden treure per una bona higiene dental.

 

Implantologia

Una de les millors solucions per reemplaçar una o varies peces són els implants. L’avantatge respecte els ponts és que no cal tocar les dents veïnes. Amb una petita intervenció quirúrgica es col·loca un implant de titani que es subjecte a l’ós (maxil·lar). El cap d’uns mesos (osteointegració), es col·locarà la corona de ceràmica sobre ella.

 

Blancajaments

Tractament estètic en el qual s’aclareix el color de les dents, per lluir un somriure més blanc, brillant i estètic, amb resultats ràpids.  La durada depèn dels hàbits de cada pacient.

Endodòncia

És una solució definitiva davant les molèsties doloroses provocades per l’afectació del nervi de les dents, majoritàriament degut a grans càries o problemes de sensibilitat.

 

Col·loquialment anomenat “matar el nervi”, el que es fa és extreure el teixit pulpar (nervi), per un material inorgànic, i seguidament es reconstruirà la dent.

 

L’odontòleg aconsellarà si cal fer una corona o no sobre aquesta peça, per protegir-la de la fractura.

Bruxisme i ATM

El bruxisme és un hàbit inconscient de serrar les dents tant de dia com, sobretot de nit. Aquest fet provoca desgast a les dents i lesions a nivell de l’articulació temporo-mandibular (ATM) , que pot ocasionar mal de cap, dolors cervicals, contractures etc.

 

El tractament odontològic consta en la creació d’una placa de descarrega que deixarà l’articulació en posició de repòs i evitarà el desgast dentari.

A més a la Clínica Dental Codina  contem amb la col·laboració de la fisioterapeuta i osteòpata Eulàlia Burgués per tractar conjuntament els problemes de l'articulació temporomandibular.

Estètica dental

A la Clínica Dental Codina t’oferim els tractaments més innovadors, amb l’objectiu de dissenyar un somriure perfecte. 

 

Carilles 

És un dels tractaments més innovadors en el camp de l’odontologia estètica. Son unes fines làmines que es col·loquen a la part frontal de les dents i ens permeten millorar diferents aspectes de l’estètica dental, com ara forma, color, posició, etc.

 

Corones de zirconi

El zirconi és un material blanc i translúcid  que ens permeten realitzar unes corones amb un aspecte molt mes natural i lluminós o diferencia de les convencionals que estan fetes de al·leacions de diversos metalls.

Periodòncia i higienes dentals

La periodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de la salut de les genives.

 

La senyal d’alerta d’unes  genives malaltes és el sagnat i la inflamació. 

 

Quan no es tracta la malaltia periodontal  i aquesta progressa, hi ha risc de perdre suport ossi de les dents, i com a conseqüència mobilitat o pèrdua d’aquestes.

Per evitar-ho, a part de la higiene dental diària, cal una revisió i higiene dental anual; i si és necessari un tractament de raspats radiculars.

 

Amb aquesta visita, també s’inclou per el mateix preu, una revisió de tot l’estat bucodental. En el cas de detectar algun petit problema ens hem avançat i segurament serà de més bon pronòstic.

 

També inclou consells d’higiene oral, pastes, col·lutoris, raspalls, raspalls interproximals, etc.

Pròtesis dentals

Les pròtesis dentals són dispositius construïts per substituir les dents perdudes.

N’hi ha de molts tipus diferents. A la nostra clínica t’ajudarem a triar la millor opció, tenint en compte la durabilitat, el confort, el preu, la resistència i l’estètica.

N’hi ha de molts tipus, però algunes exemples són:

  • Pròtesis removibles.
  • Pròtesis fixes.
  • Pròtesis suportades sobre implants. 

Contacte

Clínica Dental Codina Av.Pau Casals 46 1r 1A 08513 Prats de Lluçanès  

També pots trucar-nos al telèfon: 

Fixe: 93 856 02 04

Mòbil: 640 329 559

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ClínicaDentalCodina